AcasăNewsVictor Ponta: "Traian Basescu va fi scos cu executorii judecatoresti"

Victor Ponta: „Traian Basescu va fi scos cu executorii judecatoresti”

Premierul Victor Ponta anunta ca Traian Basescu va trebui sa se muta de la locuinta din Scrovistea, unde sta acum, in cea de pe strada Gogol, care i-a fost repartizata dupa ce a predat mandatul de presedinte al Romaniei.

Iar conform ultimelor informatii obtinute de la RAAPPS, Traian Basescu va trebui sa se mute pana la sfarsitul acestei luni, desi a dat semne de nemultumire in legatura cu aspectul vilei in care a locuit pana de curand Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman.

„Traian Basescu trebuie sa se mute intr-o saptamana de la Scrovistea. Asa mi s-a spus de catre cei de la RAAPPS”, a fost mesajul transmis, sambata, de premierul Victor Ponta.

Presedintele Partidului Social Democrat ia in calcul si posibilitatea ca Traian Basescu sa refuze sa se mute de la Scrovistea pe strada Gogol, dar in acest caz „va fi scos din vila cu executorii judecatoresti”.

Victor Ponta recunoaste ca s-au cheltuit aproximativ 250.000 de euro cu renovarea casei de pe strada Gogol, „dar la obrazul gros al domnului Basescu nu este nimic imoral. Ne-a facut plangeri la toti. Ne-a amenintat ca nu-i dam, ca nu-i aranjam … A fost o milogeala ingrozitoare”.

In ultima instanta exista posibilitatea ca Traian Basescu sa cumpere casa de la Scrovistea, dar Victor Ponta exclude un asemenea scenariu „pentru ca vorbim totusi de vreo 10 milioane de euro”.

author avatar
Cristi Ionita
2.129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger