AcasăNewsVictor Ponta: Traian Basescu a inscenat intreaga discutie de la Cotroceni

Victor Ponta: Traian Basescu a inscenat intreaga discutie de la Cotroceni

Premierul Victor Ponta este convins ca Traian Basescu i-a inscenat intreaga discutie de la Palatul Cotroceni pe tema scaderii CAS-ului, acesta fiind convins ca seful statului intentiona de la bun inceput sa prezinte public inregistrarea discutiilor.

Intr-o emisiune televizata, premierul l-a acuzat pe Traian Basescu ca a premeditat totul si ca avea in intentie inca de la inceput sa prezinte public inregistrarea discutiilor. Victor Ponta a comparat acest caz cu cel al  fratelui presedintelui, care a fost inregistrat alaturi de membrii familiei Anghel.

„Singura diferenta intre Traian Basescu si Izaura Anghel a fost ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata”, a spus prim-ministrul.

Seful Guvernului a subliniat nevoia stabilirii unei proceduri clare, cu reguli stricte, privind prezentarea publica a unei discutii private, asta dupa ce Basescu a amenintat ca ar putea face cunoscute publicului toate discutiile sale cu Ponta.

Acuzatiile vin ca urmare a faptului ca seful statului a dat publicitatii discutia sa cu premierul si ministrul Finantelor purtata saptamana aceasta la Cotroceni pe tema CAS.

author avatar
Alina Costache
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger