AcasăNewsVictor Ponta: Toti absolventii Academiei de Politie vor avea un loc de...

Victor Ponta: Toti absolventii Academiei de Politie vor avea un loc de munca. Este nevoie de ei

Toti absolventii Academiei de Politie vor avea loc de munca, a promis premierul Victor Ponta, prezent marti, la festivitatea de absolvire si de inaintare in grad a promotiei 2014.

„As vrea sa va felicit pe toti si ma bucur ca Politia Romana este locul in care tinerii si tinerele isi pot gasi o cariera si pot sa faca ceva bun pentru tara lor. Toti care absolviti aceasta Academie aveti un loc de munca, pentru ca este nevoie de dumneavoastra, este nevoie de politisti, de jandarmi, de pompieri, de fiecare dintre dumneavoastra”, a spus Victor Ponta in discursul prilejuit de acest eveniment.

Premierul a mai aratat ca promotiile Academiei „Alexandru Ioan Cuza” dovedesc, in fiecare an, mai mult profesionalism in indeplinirea atributiilor.

Premierul i-a felicitat si pe absolventii din Republica Moldova. „Tot ceea ce incercam sa facem bun de partea aceasta a Prutului, incercam si de partea cealalta si stiu ca au o misiune dificila, dar sunt convins ca si-o vor indeplini exact ca si dumneavoastra”, a afirmat Ponta.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger