AcasăNewsVictor Ponta: "Suntem toti egali in fata legii sau doar noi, ceilalti...

Victor Ponta: „Suntem toti egali in fata legii sau doar noi, ceilalti sunt mai putin egali in fata legii?”

Invitat, marti seara, la o celebra emisiune de televiziune, premierul Victor Ponta a facut o serie de precizari importante in legatura cu situatia in care se afla.

Acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni, premierul a refuzat sa demisioneze, iar acest lucru a provocat un adevarat iures mai ales in lumea politica.

Totusi, Victor Ponta considera ca „si domnul Iohannis a fost trimis in judecata pentru incompatibilitati. Era primar, nu a demisionat, a candidat la alegerile prezidentiale si a castigat. Nu cercetat, ci trimis in judecata. Suntem egali toti in fata legii, nu? Sau doar noi, ceilalti sunt mai putini egali?”.

In plus, premierul anunta ca nu vrea sa polemizeze cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema, dar considera ca „interesul national nu este sa-mi dau eu demisia si sa stam luni de zile fara Guvern, fara sa se ocupe cineva de tara. Eu cred ca interesul national este ca fiecare sa-si vada de treaba lui. Eu imi fac treaba si sunt convins ca si presedintele isi face treaba”.

Victor Ponta anunta ca „sunt in continuare cercetat de Parchet si ma duc la procuror cand ma cheama. Recunosc ca am luat in calcul varianta demisiei imediat dupa ce m-am vazut cu procurorul. I-am spus si presedintelui acest lucru. Da, pentru mine, personal, este cea mai buna varianta. Aici e vorba de viata mea si a familiei mele. Dar nu poti sa ajungi intr-o asemenea functie daca te intereseaza numai de tine si de cei din jur. Cred si am vazut ca exista foarte multi oameni in aceasta tara care spun ca fiecare sa isi faca treaba, sa fim judecati la alegeri, ceea ce este perfect corect”.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger