AcasăNewsVictor Ponta si Vasile Blaga, replici acide in ziua alegerilor

Victor Ponta si Vasile Blaga, replici acide in ziua alegerilor

(foto: antena3)

Ziua alegerilor parlamentare nu a decurs fara incidente. Inca de dimineata intre premierul Victor Ponta si presedintele PDL Vasile Blaga a izbucnit un conflict.

(foto: antena3)

Liderul USL Victor Ponta a mers duminica dimineata la vot, la o sectie din Targu Jiu, unde candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul 6. Potrivit b1.ro, premierul a explicat ca a votat “cu toate gandurile bune pentru Targu Jiu si Romania” si s-a declarat bucuros ca unii lideri politici au ramas blocati in trafic, din pricina conditiilor meteo nefavorabile, referindu-se la presedintele PDL Vasile Blaga.

„M-am suparat pe cei incapatanati, pe cei care n-au vrut sa facem alegerile in noiembrie, ca au crezut ca vor creste in sondaje. Acum ma bucur ca s-au blocat si n-au mai putut sa ajunga la vot”, a explicat premierul Victor Ponta. Liderul USl a mai adaugat ca ar trebui modificata Constitutia pentru ca alegerile sa aiba loc vara, astfel incat sa fie evitate situatiile de acest gen.

Reactia lui Blaga nu a intarziat sa apara, presedintele PDL facand o declaratie in jurul orei 12.00, dupa ce a introdus buletinul de vot in urna. “As vrea sa-i dau o replica domnului prim-ministru si sa spun ca niciodata nu s-a pus problema asta, sa iasa sa faca declaratii cu ministrul de Interne si sa spuna in ce alta data puteau fi organizate alegerile legislative”, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL l-a descris pe Ponta ca fiind un om de un cinism fenomenal. „Oamenii ajung in spitale din cauza lui si a oamenilor sai. Este absolut incredibil sa spui ca te bucuri ca cineva n-a ajuns la sectia de votare, acel cineva nu poate circula in România”, a completat Vasile Blaga.

author avatar
Andra Nesu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger