AcasăNewsVictor Ponta se joaca de-a Marea Unire peste capul lui Putin

Victor Ponta se joaca de-a Marea Unire peste capul lui Putin

Premierul Victor Ponta a declarat, in discursul rostit in cadrul Congresului PSD de la Alba Iulia, ca angajamentul sau este acela de a face a doua Mare Unire a Romaniei.

Ponta l-a trezit pe Putin cu „angajamentul” de a realiza Marea Unire

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a sesizat imediat unde bate Victor, anume la „anexarea” Republicii Moldova, si l-a parat la UE.

Cu o singura cuvantare, Victor Ponta a crezut ca spala si obrazul PSD-ului, dupa ce ultimul candidat la presedintie, Mircea Geoana, a dat o fuguta pana la Moscova in ajun de alegeri, si ia si electoratul popularilor, care marsau pe „Moldova – dragostea mea!”. „Vreau sa ne asumam cu totii un angajament: in 1918, aici, la Alba Iulia, am obtinut cel mai important obiectiv national: Marea Unire!”, grait-a Ponta. „Vreau, si va rog, sa fiti alaturi de mine pentru ca, la o suta de ani, sa fim acea tara mandra, puternica, respectata, pe care stramosii nostri aflati aici in urma cu 96 de ani si-au dorit-o. Acesta e angajamentul meu, acesta e apelul meu catre toti romanii, sa facem impreuna a doua oara Marea Unire a Romaniei”. Putin, dupa ce a pierdut toata noaptea la telefon cu Merkel si Barroso, negociind gazele catre UE pentru la iarna, a pus Ministerul de Externe sa-l traga de urechi pe iresponsabilul Ponta: „Unele cercuri politice de la Bucuresti continua sa elaboreze planuri de anexare a unui stat vecin suveran. Speram ca va exista o reactie corespunzatoare din partea Bruxellesului si a capitalelor statelor europene”. Dupa care, Putin s-a culcat!

 

author avatar
Adina Mutar
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger