AcasăNewsVictor Ponta: "Rusia este ca un urs. Uneori se face ca doarme,...

Victor Ponta: „Rusia este ca un urs. Uneori se face ca doarme, alteori se face ca se apropie de Romania”

Prezent, marti, la Palatul Victoria, la o intalnire cu mai multi afaceristi britanici, premierul Victor Ponta a anuntat ca Romania este cea mai stabila tara din regiune in care se pot face investitii.

„Va pot asigura – si nu este doar opinia Guvernului, cred ca e o afirmatie care se bazeaza pe toate opiniile independente – ca Romania este si va ramane cea mai stabila si predictibila tara din regiune. Asadar, este tara cu care se pot face afaceri, este tara cu care se pot face proiecte pentru viitor”, le-a transmis Victr Ponta investitorilor britanici.

Premierul este de parere ca parteneriatele de afaceri romano-britanice sunt inca la un nivel scazut si considera ca investitiile britanice ne-ar putea ajuta sa ne dezvoltam la cel putin la capitole precum IT, energie, infrastructura sau agricultura.
Afland ca marti dimineata Victor Ponta a participat la bilantul Ministerului Apararii Nationale, britanicii si-au manifestat interesul in legatura cu conflictul din estul Ucrainei.

Reactia premierului a fost una pe masura: „avem la est un mare, mare urs. Pentru ca Rusia este precum un urs. Uneori se face ca doarme, alteori se face ca se apropie de Romania sau face foarte mult rau Ucrainei, Moldovei, Georgiei si altor tari care incearca sa se dezvolte democratic. Dar va asigur ca suntem tara cea mai stabila din zona”.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger