AcasăNewsVictor Ponta: "Renunt la functia de premier si la sefia PSD, daca...

Victor Ponta: „Renunt la functia de premier si la sefia PSD, daca exista variante mai bune”

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca este dispus sa renunte atat la functia de premier al Romaniei, cat si la sefia Partidului Social Democrat.

Intr-un interviu acordat pentru obiectiv.info, Victor Ponta a anuntat ca este dispus sa nu mai candideze la sefia Partidului Social Democrat „daca exista o varianta mai buna, respectiv daca exista cineva care sa poata sa conduca echipa la victorie”.

Premierul priveste cu incredere spre alegerile parlamentare din 2016, dar sustine ca este obligatoriu ca social-democratii sa elimine baronii din partid, altfel vor avea parte de o noua infrangere.

De asemenea, dupa ce a fost atacat dur de Traian Basescu, Victor Ponta a anuntat ca este dispus sa renunte la functia de premier „in cazul in care domnul Klaus Iohannis va pune un nou prim-ministru care sa fie agreat de Partidul Social Democrat”.

Victor Ponta le-a recomandat presedintilor de Consilii Locale „sa-si rectifice rapid bugetele si sa dea oamenilor banii din titlurile executorii”.

Premierul a anuntat si ca noul presedinte ales, Klaus Iohannis, va locui intr-una din vilele Lac II sau Lac III, „in functie de ce alege”.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger