AcasăNewsVictor Ponta, reactie la decizia lui Mihai Tudose de a veni la...

Victor Ponta, reactie la decizia lui Mihai Tudose de a veni la Pro Romania

Contrar declaratiilor oficiale, Ponta nu renunta cu una - cu doua la motiunea care i-ar putea aduce pe tava capul lui Dragnea

Fara sa lase sa treaca multa vreme de cand Mihai Tudose si-a comunicat public hotararea de a parasi, dupa 27 de ani de politica, PSD pentru PRO Romania, partidul in fruntea caruia se afla Victor Ponta, acesta din urma a facut, la randul sau, referiri la schimbarea decisa de fostul sef al Guvernului.

Incepand prin a saluta decizia luata de Tudose, Ponta a lansat, tot prin intermediul unei postari pe Facebook, un avertisment la adresa actualei conduceri a PSD – de care si fostul premier s-a aratat nemultumit, din cate a reiesit din mesajul prin care si-a anuntat demisia din PSD. „Mihai Tudose este binevenit in Echipa ProRomania / experienta lui politica si guvernamentala reprezinta un mare castig pentru proiectul nostru prin care vrem sa oferim o adevarata alternativa social democrata si profesionista la ceea ce avem azi in Romania!”, sustine Ponta, inainte de a face trimitere la excluderea sa si a fostului premier Grindeanu, dar si de a mentiona, intre altele, ca „plecarea lui Mihai Tudose este si un avertisment pentru cei care inca stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor / Grindeanu a fost exclus din PSD pentru ca nu a ascultat de orienele lui Dragnea de distrugere a Justitiei (…)”.

196 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ordinul a fost clar,sa se duca la partidul condus de colegul lui de acoperire a aceluiasi serviciu.Sa le fie tarana,pardon,partidul plin de succesuri dupa cum le este inima si gandirea libera de ordine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger