AcasăNewsVictor Ponta: "Rata somajului a ajuns la un minim istoric. Sa nu...

Victor Ponta: „Rata somajului a ajuns la un minim istoric. Sa nu ne dea lectii PDL-istii”

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca rata somajului din Romania a ajuns la un minim istoric pentru ultimii cinci ani, respectiv 6,5%.

Cu aceasta ocazie, premierul a precizat ca „Guvernul pe care il conduc va continua sa ia toate masurile necesare cresterii numarului de noi locuri de munca in tara noastra”.

In plus, Victor Ponta se lauda ca „prin pachetul privind reforma fiscala estimam ca in 2016 vor fi create inca cel putin 325.000 de locuri noi de munca”.

De asemenea, premierul si-a atacat dur rivalii sustinand ca „nu as vrea sa primim lectii in acest domeniu de la cei care, cat timp au fost la guvernare sub formula PDL, au dus la concedierea a 700.000 de romani in doi ani.

In alta ordine de noi, Victor Ponta s-a declarat mahnit de faptul ca „sunt unii smecheri care nu platesc nimic, nici taxe si nici impozite. Am vazut angajati ai unor firme care s-au imbolnavit si au aflat apoi ca nu le-au fost platite contributiile pentru sanatate, sau au intrat in somaj si nu au avut ajutor pentru ca angajatorii nu au platit. Asta ma face sa cred ca, combaterea evaziunii fiscale este la fel de importanta ca lupta impotriva coruptiei”.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger