AcasăNewsVictor Ponta, raspuns dur pentru Monica Macovei: "Nivelul la care s-a ajuns...

Victor Ponta, raspuns dur pentru Monica Macovei: „Nivelul la care s-a ajuns cu aberatiile este impresionant”

Atacat de Monica Macovei, presedintele partidului M10, pe motiv ca vrea sa majoreze salariile medicilor cu masuri populiste, premierul Victor Ponta a oferit un raspuns pe masura.

Ponta este de parere ca „nivelul la care s-a ajuns cu aberatiile este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii (Macovei, Basescu, Predoiu, Boc si un pic din PNL/ PDL), atunci cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil. Aceasta este ideologie dreptei din Romania, care vrea sa ajunga din nou la putere si sa faca ce stie mai bine, respectiv sa taie salariile si sa creasca taxele”.

In plus, premierul o ataca si pe Alina Gorghiu, spunand despre copresedintele Partidului National Liberal ca „ii este mai usor sa-mi ceara mie demisia, decat sa recunoasca faptul ca putem avea o scadere a taxelor si o crestere a salariilor pentru ca avem crestere economica, rezultata din decizii bune de guvernare”.

Victor Ponta a fost atacat joi de Monica Macovei, aceasta spunand ca „premierul da dovada de iresponsabilitate cand anunta cresterea salariilor medicilor cu 25%, desi bugetul de stat este la limita sustenabilitatii din cauza altor initiative si propuneri fiscale nefundamentate”.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger