AcasăNewsVictor Ponta, printre nominalizatii "Young Global Leaders"

Victor Ponta, printre nominalizatii „Young Global Leaders”

Victor Ponta

Liderul social-democrat Victor Ponta se numara printre nominalizatii „Young Global Leaders”, potrivit unui comunicat al PSD, in care se precizeaza ca Forumul Economic Mondial a facut publica in aceasta saptamana lista persoanelor nominalizate pentru anul 2012 pentru a se alatura acestei initiative.

Victor Ponta

Potrivit sursei citate, marti, World Economic Forum (Forumul Economic Mondial), cunoscut pentru organizarea summit-ului de la Davos, a facut publica lista persoanelor nominalizate pentru anul 2012 pentru a se alatura initiativei „Young Global Leaders”. Initiativa are rolul de a continua proiectul derulat anterior de catre Forum, „Global Leaders of Tomorrow”.

„Anual, in jur de 200 de personalitati cu varsta sub 40 de ani din diferite domenii (medicina, arta, cultura, sport, politica, finante, economie, administratie publica) sunt selectati pentru a deveni parte a programului «Young Global Leaders», a carui sarcina este de a participa la elaborarea Initiativei 2030 si de a dezvolta retelele politice, administrative si educationale ale leadershipului secolului XXI. Alaturi de Victor Ponta, primul politician roman si al doilea cetatean roman nominalizat pentru a deveni parte a proiectului, in 2012 s-au alaturat celorlalti membri ai grupului reunit sub umbrela Formului personalitati, precum ministrul Muncii din Australia, Kate Ellis, ministrul Sanatatii din Germania, Daniel Bahr, sau primarul orasului Florenta, Matteo Renzi”, se arata in comunicat.

Conform sursei citate, nominalizatii se alatura astfel unui grup de personalitati care participa „la stabilirea agendei World Economic Forum, la organizarea mai multor summit-uri, evenimente locale sau regionale sau la programe de dezvoltare sau educationale (precum modulul de „Leadership si Politici Publice pentru secolul 21″), in vederea oferirii de solutii inteligente pentru problemele globale curente”.

PSD mentioneaza ca Victor Ponta se alatura astfel unui colectiv din care au facut sau fac parte in continuare personalitati precum Larry Page, cofondator al Google, Anders Borg, ministrul suedez de Finante, Ed Milliband, conducatorul laburistilor britanici sau sportivi precum Steffi Graf sau Michael Schumacher.

author avatar
Ciprian Purice
152 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger