AcasăNewsVictor Ponta, pe urmele lui Traian Basescu pe tema austeritatii

Victor Ponta, pe urmele lui Traian Basescu pe tema austeritatii

Victor Ponta a anuntat ca optiunea presedintelui Traian Basescu privind masurile de austeritate ar putea fi adoptate de catre Guvern, „in interesul Romaniei”.

Primul ministru Victor Ponta a anuntat, luni, ca, urmand optiunile lui Traian Basescu, Guvernul ar putea adopta cateva masuri de austeritate bugetara si disciplina bugetara actiunile urmand a fi facute „in interesul Romaniei”.

„Sunt un prim-ministru care impartaseste in mod clar mai degraba viziunea economica si viziunea de viitor pentru Uniunea Europeana a noului presedinte al Frantei, dar in acelasi timp cred ca putem sa folosim in interesul Romaniei optiunea presedintelui tarii pentru masuri de austeritate si masuri de disciplina bugetara”, a declarat Victor Ponta, citat de realitatea.net.

Totodata, aflat la o intalnire cu ambasadorilor prezenti la Reuniunea anuala a Diplomatiei Romane, Victor Ponta a mai anuntat ca masurile de austeritate ar putea fi coroborate cu anumite viziuni de dezvoltare economica a Uniunii Europene.

„Putem sa facem lucrurile acestea punandu-le impreuna in interesul Romaniei si nu considerandu-le ca fiind interese adverse sau ca lasand loc unei singure solutii”, le-a spus Victor Ponta ambasdorilor.

author avatar
Ionut Zgimbau
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger