AcasăNewsVictor Ponta: "Pe Iohannis il strica anturajul"

Victor Ponta: „Pe Iohannis il strica anturajul”

Premierul Victor Ponta continua sa duca un duel de la distanta cu presedintele Klaus Iohannis, dupa ce acesta din urma i-a cerut in mai multe randuri demisia.

Intr-un interviu acordat pentru o publicatie straina, Ponta sustine ca nu are motive sa-si dea demisia, atata vreme cat niciun judecator nu l-a gasit vinovat de comiterea vreunei infractiuni.

De asemenea, Ponta spune ca este dezamagit de atitudinea pe care Klaus Iohannis a avut-o in ultimele zile, dupa ce el a intrat pe mana procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

„In ultimele sase luni, Klaus Iohannis a jucat rolul arbitrului de care tara are nevoie. Dar in ultimele zile a fost partizan, a tinut cu partidul sau. Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau. Considera ca pe domnul Iohannis il strica anturajul”, a declarat premierul Victor Ponta.

In plus, Victor Ponta considera ca Opozitia a incercat sa se foloseasca de procurori in scop politic si este de parere ca Romania are nevoie de un sistem judiciar independent „cum are nevoie si de un Executiv puternic sau de puteri legislative”.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger