AcasăNewsVictor Ponta: "Orice leu sau euro investit in Sanatate conteaza"

Victor Ponta: „Orice leu sau euro investit in Sanatate conteaza”

Prezent duminica la Spitalul Municipal Curtea de Arges, premierul Victor Ponta a dat asigurari ca Sistemul de sanatate reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Victor Ponta a participat, alaturi de Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, la aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Spitalului Municipal Curtea de Arges.

Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a anuntat ca, incepand de saptamana viitoare, Guvernul va asigura fondurile necesare pentru modernizarea si echiparea ambulatoriului existent la spitalul respectiv.

In plus, premierul sustine ca „orice leu sau euro investit in Sanatate conteaza, pentru ca orice leu sau euro investit in Sanatate este cel mai bun care poate fi investit vreodata”.

Favoritul caselor de pariuri la alegerile prezidentiale din noiembrie a anuntat ca Sanatatea este o prioritate pentru Guvern si ca Ministerul Sanatatii a obtinut 160 de milioane de lei la ultima rectificare bugetara.

De asemenea, Victor Ponta a precizat ca si-a propus sa sustina modernizarea a cat mai multor maternitati si ca Romania are nevoie de crestere economica in perioada urmatoare si nu de austeritate.

author avatar
Cristi Ionita
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger