AcasăNewsVictor Ponta: Nu sunt coleg de generatie cu Ungureanu. El e in...

Victor Ponta: Nu sunt coleg de generatie cu Ungureanu. El e in tabara cu Udrea, Boc, Anastase

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu este coleg de generatie cu premierul Mihai Razvan Ungureanu decat biologic, el apreciind ca actualul prim-ministru si-a ales tabara, alaturi de Elena Udrea, Emil Boc, Roberta Anastase si Traian Basescu, in postura de antrenor.

„Am vazut aseara ca suntem colegi de generatie. Eu nu sunt coleg de generatie cu domnul Ungureanu decat poate biologic. In rest, domnia sa este cu doamna Anastase, cu domnul Boc, cu doamna Udrea. Eu sunt cu Crin Antronescu si cu Daniel Constantin”, a spus Ponta.

El a facut o trimitere la registrul sportiv, exprimandu-si speranta ca premierul Ungureanu va intelege ca unii sunt suporteri ai echipei Steaua, in timp ce altii ai echipei Dinamo.

„Unii sunt cu Steaua, unii cu Dinamo, poate intelege chestia asta. Nu putem sa fim toti … domnul Ungureanu si-a ales tabara, nu stiu daca se simte bine sau nu. Daca nu se simte bine in acea tabara, cu doamna Anastase si cu doamna Udrea si cu domnul Basescu ca antrenor e problema domniei sale. Dar cu mine nu e coleg si nici nu cred ca va fi”, a spus Ponta.

author avatar
National
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. cind esti dobitoc iti „zbora porumbeii pe gura”dovedind …caracterul!!!!ce are „generatia”cu „partidul????numai ponta poate intelege!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger