AcasăNewsVictor Ponta: Nu sindicatele conduc! Noi conducem!

Victor Ponta: Nu sindicatele conduc! Noi conducem!

Premierul Victor Ponta este de parere ca atat Metrorex, cat si Posta Romana trebuie sa fie companii conduse de Guvern, nu de sindicate, iar scopul sa fie reducerea pierderilor.

„La Metrou, sindicatele au condus in ultimii zece ani si au fost tot pe pierdere. Acum, domnul Radoi zice ca iarasi trimite niste oameni in fata si-l lasam sa conduca in continuare Metroul. Nu se va intampla acest lucru. Vreau dialog social si la Metrou, pana va trece la Primaria Capitalei, dar vreau sa facem dialog social, protectia oamenilor si, in acelasi timp, sa reducem pierderile. Si cand o sa fie domnul Radoi proprietarul Metroului, atunci decide dansul, deocamdata el e proprietar de facto de ani de zile si, cum mai taiem niste zone, ne trimite niste oameni sa protesteze”, a spus Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern, potrivit digi24.ro.

De asemenea, premierul a precizat ca este important ca nu sindicatele conduc Posta Romana, ci Guvernul. „Domnul ministru Cotovelea, ati luat masura schimbarii managementului de la Posta Romana si e important ca noul management, pe de-o parte, sa reduca pierderile, sa discute cu investitorul privat, care si-a anuntat intentia, si sa pastreze o discutie normala cu sindicatele. Nu sindicatele conduc Posta Romana, noi conducem Posta Romana, dar intr-adevar e foarte important sa existe dialog social”, a spus Victor Ponta.

Sindicalistii de la metrou, nemultumiti ca nu au primit niciun raspuns privind revendicarile lor, au anuntat reluarea actiunilor de protest in zilele de miercuri si joi, cand picheteaza sediul.

Foto: energielive.ro

author avatar
Alina Costache
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger