AcasăNewsVictor Ponta: "Nu se fac incorporari. Si ce sa faci cu tinerii?...

Victor Ponta: „Nu se fac incorporari. Si ce sa faci cu tinerii? Sa-i pui sa stea cu Kalasnikovul in mana?”

Conflictul armat din estul Ucrainei a pus pe jar inclusiv autoritatile din Romania.

A existat un zvon conform caruia este de asteptat ca toti tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani sa fie incorporati pentru armata, dar guvernantii dau asigurari ca nu se pune problema de asa ceva.

Chiar premierul Victor Ponta a precizat ca „nu exista concentrari. Nu se fac incorporari. Si ce sa faci cu tinerii pe care ii iei? Sa-i pui sa stea cu Kalasnikovul in mana?”.

Totusi, Victor Ponta atrage atentia ca situatia din Ucraina este departe de a se fi incheiat si ca Romania trebuie sa fie foarte atenta la ce se intampla in zona.

„Va pot asigura ca in privinta sigurantei nationale, presedintele, Guvernul si Parlamentul actioneaza unitar si acesta este un lucru foarte bun! Trebuie sa fim foarte atenti la ce se intampla in Ucraina, pentru ca situatia este una rea. Dar ‪‎Romania‬ este o tara foarte stabila si pot sa va garantez faptul ca nu doar noi ne bazam pe Statele Unite, ci si ei se bazeaza pe noi”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

In plus, premierul se lauda ca „noi avem tineri piloti care de la anul vor opera avioanele F16. Suntem singurii din regiune care o sa avem aceasta capabilitate”.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger