AcasăNewsVictor Ponta: "Nu mai taiem din banii oamenilor"

Victor Ponta: „Nu mai taiem din banii oamenilor”

Aflat in vizita de lucru pe un santier din Darmanesti, premierul Victor Ponta a dat asigurari ca guvernantii nu au de gand sa taie din banii oamenilor.

Ba chiar premierul s-a laudat ca guvernantii si-au propus sa tina in viata toate fabricile care mai exista pe teritoriul Romaniei si sa creeze cat mai multe locuri de munca.

„Cand am venit la guvernare, ne-au certat ca de ce am dat inapoi banii la oameni. De ce le-am dat salariile si pensiile. Vreau sa va asigur ca, atata timp cat o sa fim noi la putere, nu o sa mai taiem niciun ban de la oamenii saraci”, a declarat Victor Ponta.

Premierul sustine ca are ca obiectiv investitiile in orase mici, precum Darmanesti, subliniind ideea ca „toti romanii au dreptul la scoala, spital, ambulanta, gradinita, sali de sport sau apa potabila, nu doar cei din orasele mari”.

Victor Ponta a avut un mesaj clar si pentru Spiridon Constantin, primarul orasului Darmanesti. „Domnul Primar trebuie sa cheltuie banii pentru canalizare si pentru gradinita cat mai repede, pentru ca o sa mai aiba si alti bani la dispozitie”, a spus premierul.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger