AcasăNewsVictor Ponta: "Nu ma surprinde ca Basescu l-a reevaluat si pe Geoana"

Victor Ponta: „Nu ma surprinde ca Basescu l-a reevaluat si pe Geoana”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu este suprins de afirmatiile lui Traian Basescu despre sefia Senatului, acestea aratand ca presedintele l-a „reevaluat” si pe Mircea Geoana.

Victor Ponta

Ponta a spus ca declaratiile facute de Traian Basescu despre functia de presedinte al Senatului ocupata de Mircea Geoana arata ca acesta l-a reevaluat pe fostul lider social-democrat. „Nu ma surprinde ca Traian Basescu l-a reevaluat si pe Mircea Geoana. Acum doua saptamani spunea despre el ca blocheaza activitatea Senatului, astazi spune ca trebuie tinut acolo. Nu ma mira aceasta reevaluare a lui Geoana, este tipica pentru Traian Basescu”, a afirmat presedintele PSD.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la TVR, ca nu-l vede pe Mircea Geoana nici in PDL nici in UNPR, mentionand ca nu a mai vazut „prostie mai mare decat oferirea pe tava” a singurei functii care permitea opozitiei sa faca politica legislativa.

Basescu, la TVR: “Daca PDL nu ia nici 25% in 2012 daca nu rezolva cu coruptia”

Basescu, despre cazul Apostu: „Se stia de sase luni; stia si premierul Boc”

El a spus ca Geoana este un politician matur. „In interiorul PDL – exclus. Mircea Geoana e un om politic matur. Nu am vazut prostie mai mare decat sa-ti pui pe tava singura functie din care puteai sa mai faci politica legislativa, dar asta e treaba partidului. Eu nu-l vad pe Mircea Geoana nici in PDL nici in UNPR”, a declarat Traian Basescu.

 

author avatar
Ciprian Purice
236 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce ipocrit si nesuferit este acest ponta el se crede mai destept decit geoana dar este mult sub el ca personalitate ca pregatire si mai ales ca bunul simt deci geoana este un diplomat si un om politic mult mai bun ca pontanacul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger