AcasăNewsVictor Ponta nu cedeaza: "Voi candida pentru o functie de conducere in...

Victor Ponta nu cedeaza: „Voi candida pentru o functie de conducere in PSD”

Prezent la Targu Jiu, unde a asistat la inceperea noului An Scolar, premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii extrem de interesante.

In primul rand, Victor Ponta a tinut sa precizeze ca nu va renunta la politica, dupa ce isi va incheia mandatul de premier.
Ponta vrea sa candideze la alegerile din 2016 si o va face tot la Gorj, desi au existat zvonuri conform carora ar dori sa incerce obtinerea unui loc de deputat la Dolj.

„Nu o sa candidez in alta parte decat la Gorj. Inca din 2004 am precizat voi candida doar din partea Gorjului la alegerile parlamentare si sunt extrem de multumit de colaborarea cu domnii Florin Carciumaru si Ion Calinoiu (n.r. – sefii PSD Gorj)”, a spus Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

In plus, Ponta a anuntat ca „voi candida, din nou, pentru o functie de conducere in PSD, la nivel national, insa numai dupa ce voi termina cu dosarul Turceni-Rovinari (n.r. – dosar in care premierul este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni)”.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger