AcasăNewsVictor Ponta, mobilizare via sms a parlamentarilor PSD

Victor Ponta, mobilizare via sms a parlamentarilor PSD

Victor Ponta le-a trimis parlamentarilor PSD mai multe sms-uri prin care ii indeamna sa se prezinte la sedinta Parlamentului astfel incat sa se realizeze cvorumul.

Primul ministru Victor Ponta, aflat intr-o vizita de patru zile in Africa de Sud la o sedinta a socialistilor, le-a trimis, luni, mai multe sms-uriparlamentarilor PSD prin care ii indeamna sa se prezinte la sedinta Parlamentului astfel incat sa existe cvorum in momentul citirii deciziei Curtii Constitutionale (CCR).

In urma mesajelor trimise de Victor Ponta, informeaza realitatea.net, mai multi deputati ai PSD au inceput sa semneze condica in cazul sedintei plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului, Senat si Camera Deputatilor, in care ar urma sa fie citita hotararea CCR privind referendumul din 29 iulie, referitor la revenirea lui Traian Basescu la sefia statului.

Mesajele trimise de Victor Ponta sosesc dupa ce mai multi parlamentari ai USL au anuntat ca vor boicota sedinta Parlamentului, astfel incat decizia CCR sa nu fie pusa in plicare iuar Traian Basescu sa ramana in continuare suspendat.

author avatar
Ionut Zgimbau
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger