AcasăNewsVictor Ponta, mesaj special cu ocazia aniversarii a 135 de ani de...

Victor Ponta, mesaj special cu ocazia aniversarii a 135 de ani de relatii diplomatice Romania – SUA

In acest weekend s-au aniversat 135 de ani de relatii diplomatice existente intre Romania si SUA, iar premierul Victor Ponta a vrut sa marcheze evenimentul cum se cuvine.

In ciuda mesajelor dispretuitoare primite de la fanii sai de pe un celebru site de socializare, Victor Ponta a laudat modul in care cele doua state conlucreaza si i-a asigurat pe americani de toata sustinerea noastra, mai ales ca si Romania are nevoie de ajutorul SUA vizavi de conflictul armat din Ucraina.

„Salut aniversarea a 135 de ani de relatii diplomatice cu Statele Unite ale Americii! ‪Romania‬ si cetatenii sai au in ‪‎SUA‬ si in natiunea americana un aliat strategic, un partener de nadejde si un prieten adevarat. Apreciem sprijinul consecvent si contributia valoroasa a Statelor Unite ale Americii la transformarea ireversibila, modernizarea si devenirea democratica a Romaniei ca partener strategic si membru respectat al Aliantei Nord-Atlantice si al Uniunii Europene. SUA vor avea pe mai departe in Romania acelasi partener solidar si de incredere in transmiterea unui raspuns adecvat la amenintarile la adresa securitatii internationale si in sustinerea partenerilor apropiati din regiunea Marii Negre si din Balcani pentru implinirea aspiratiilor la un viitor mai sigur, mai pasnic si mai prosper in cadrul comunitatii de valori euro-atlantice”, a fost mesajul transmis de premierul Victor Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger