AcasăNewsVictor Ponta: "Mai stam la guvernare inca 50 de ani!"

Victor Ponta: „Mai stam la guvernare inca 50 de ani!”

Dupa ce Alina Gorghiu a solicitat demisia ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, premierul Victor Ponta a oferit un raspuns pe masura.

Prima a iesit la atac Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal. Aceasta a precizat ca „Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, ar trebui sa-si dea demisia daca nu este capabil sa tina in frau o chestiune care ar trebui sa functioneze ca un ceas – procesul de admitere a elevilor la licee”.

Victor Ponta a izbucnit in ras, in momentul in care a ascultat mesajul Alinei Gorghiu. „Daca asta inseamna Opozitie, inseamna ca mai stam la guvernare inca 50 de ani”, a spus Ponta.

Premierul a afirmat ca „Doamna Gorghiu are idei foarte putine si foarte fixe. Acuma m-a lasat pe mine si l-a luat pe domnul Cimpeanu, ministrul Educatiei”.

Intreaga discutie a pornit dupa ce Sorin Cimpeanu a solicitat Corpului de control al Ministerului Educatiei sa verifice legalitatea unor transferuri la clasa a IX-a, dupa repartizarea computerizata, din judetele Suceava, Bihor, Prahova si Braila, unde au fost peste 800 de astfel de solicitari aprobate.

author avatar
Cristi Ionita
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger