AcasăNewsVictor Ponta: "Ma bucur ca s-au promulgat Legea Amnistiei si Codul de...

Victor Ponta: „Ma bucur ca s-au promulgat Legea Amnistiei si Codul de Procedura Fiscala”

Prezent, miercuri, la sedinta saptamanala a Guvernului, premierul Victor Ponta a facut cateva declaratii extrem de interesante.

Printre altele, Ponta a tinut sa precizeze ca „ma bucur ca s-a promulgat Legea Amnistiei si Codul de Procedura Fiscala, acestea fac parte dintr-o coerenta economica de care guvernul raspunde. Am discutat cu liderii coalitiei, pana la 1 septembrie vreau sa adoptam Codul Fiscal, prin sesiune extraordinara a Parlamentului”.

Acuzat ca propune, prin noul Cod Fiscal, o serie de masuri populiste nesustenabile, Victor Ponta a tinut sa-i asigure pe oameni ca „noul Cod Fiscal este al Romaniei, ne ajuta sa cream locuri de munca pentru tineri, sa dezvoltam economia romaneasca, sa avem bani la fondul de pensii. A fost discutat cu mediul de afaceri si a fost deja aprobat de ambele camere ale Parlamentului in unanimitate – chiar daca unii acum uita ce au votat! Nu este nici un cod liberal nici unul social-democrat, ci este un cod al Romaniei. E un lucru bun pentru Romania, nu pentru actualul guvern”, a mai precizat Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger