AcasăNewsVictor Ponta: Lasati-l pe Dan Diaconescu sa fie si presedinte!

Victor Ponta: Lasati-l pe Dan Diaconescu sa fie si presedinte!

De ce are nevoie Victor Ponta sa fie sef peste „cagulati” ?

Victor Ponta a descris relatia cu Dan Diaconescu drept una „perfecta”, dat fiind ca, a subliniat premierul, cei doi nu isi vorbesc.

“In functie de rezultatul negocierilor putem sa semnam sau nu protocol de colaborare. In aceste zile evaluam situatia din teritoriu, acolo unde – strict politic – trebuie sa il felicit pe Blaga, care, cu 12% cat a luat, a devenit sef peste toate judetele din Romania manipulandu-i pe cei de la PNL. Dincolo de politica, daca vorbim de faptul ca romanii au votat in 2012 practic in toata tara sa nu mai fie PDL la guvernare si in 2014 dupa intelegerea Blaga – Iohannis se trezesc cu PDL la guvernare in teritoriu… nu prea e corect. Dar asta e politica”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, intrebat care ar fi rezultatul negocierilor PPDD, daca ar cere doua ministere, Victor Ponta a raspuns ironic: “Acum, daca ii dam lui Dan Diaconescu tot ce isi doreste el… El o sa fie presedintele Romaniei, nu? A anuntat asta… A fost si deputat de Gorj. Lasati-l sa fie si presedinte”.

Cat priveste relatia pe care o are cu Diaconescu, Victor Ponta sustine ca aceasta este perfecta: “Ne intelegem perfect, ca nu vorbim. Eu am discutat cu conducerea partidului, doamna Man, secretarul general si, in rest, discutam din punct de vedere al majoritatii politice la nivel local si la nivel parlamentar si guvernamental”.

 

author avatar
Alina Costache
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger