AcasăNewsVictor Ponta, la masa cu ciobanul Ghita

Victor Ponta, la masa cu ciobanul Ghita

Faimosul Ghita, ciobanul vestit care face reclama unei companii de telefonie mobila, a avut un oaspete la masa, cum niciodata nu a sperat: pe seful Guvernului, Victor Ponta.

Si momentul a fost imortalizat, iar pozele au fost postate pe pagina de Facebook al premierului. Ciobanul Ghita i-a gatit lui Victor Ponta si familiei acestuia bucate traditionale de la stana. In poze se poate vedea ca prim-ministrul a fost alaturi de sotia sa, Daciana, si de cei doi copii ai acestora.

Andrei, baiatul lui Victor Ponta, este prieten pe Facebook cu Ghita, ca alti aproape 500 de mii de romani. Asa cum spune insusi Ponta, lui i-a apartinut ideea de a-l vizita pe celebrul cioban chiar la el acasa, la Jina. Si, ca sa nu mai fie nicio greseala precum gafa echipei sale în care aparea alaturi de Regele Mihai, premierul Ponta a oferit chiar el explicatii pe pagina sa de Facebook.

“Azi, in baza initiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghita Ciobanul), am luat o masa traditionala savuroasa, la Jina, cu primarul , familia sa si cu acel Ghita pe care il iubesc toti romanii! Multumim pt ospitalitate!
P.s. – chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu „acest ” Ghita sigur nu se supara Crin!”, apare scris pe pagina de Facebook a premierului.

Cu aceasta ocazie, Ponta a facut si o referire la colegul sau din USL, Crin Antonescu, care s-a aratat in mai multe randuri nemultumit de apropierea dintre premier si colegul sau de partid, social-democratul Sebastian Ghita.

author avatar
Andra Nesu
917 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger