AcasăNewsVictor Ponta, ironic la problemele cu legea ale lui Vanghelie: "Alina Gorghiu...

Victor Ponta, ironic la problemele cu legea ale lui Vanghelie: „Alina Gorghiu si-a pierdut principalul aliat”

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 al Capitalei, a fost ridicat, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Edilul este acuzat de comiterea mai multor infractiuni printre care si luare de mita. Problemele cu legea avute de Vanghelie, exclus de curand din Partidul Social Democrat, nu l-au lasat rece pe premierul Victor Ponta, presedintele PSD.

Totusi, reactia lui Ponta a fost una mai degraba ironica. „Nu cunosc si nu comentez cauze penale. Strict politic, cred ca Alina Gorghiu (n.r. – copresedintele Partidului National Liberal) tocmai si-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, si acum trebuie sa-si caute altul”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Marian Vanghelie a fost dus, joi, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie. Primarul Sectorului 5 este acuzat, printre altele, de luare de mita si de abuz in serviciu. Tot joi a fost audiata, la DNA Bucuresti, si Oana Niculescu Mizil, iubita lui Vanghelie. Aceasta este considerata, inca, „martor”, dar procurorii sustin ca exista posibilitatea ca deputatul sa fie implicat in afacerile lui Vanghelie.

De altfel, anul trecut, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata la trei ani de inchisoare, cu suspendare, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger