AcasăNewsVictor Ponta: "Il voi gratia pe Gica Popescu"

Victor Ponta: „Il voi gratia pe Gica Popescu”

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cazul in care va deveni presedinte al Romaniei, il va gratia pe fostul mare international Gica Popescu.

Singura conditie pusa de Ponta este ca Gica Popescu sa-si doreasca gratierea si sa depuna o cerere in acest sens. Stiut fiind faptul ca fostul international a anuntat, in mai multe randuri, ca nu vrea sa stea la mila presedintelui si ca isi va executa pedeapsa pana la capat, „ca un barbat adevarat”.

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, pentru comiterea mai multor infractiuni economice in deja legendarul Dosar al Transferurilor. Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a fost acuzat ca a prejudiciat statul cu o importanta suma de bani prin neplata impozitelor si taxelor pentru banii obtinuti din transferarea in strainatate a unor fotbalisti romani.

Victor Ponta a anuntat, la Romania TV, ca-l va gratia pe Gica Popescu, pentru tot ce a facut acesta pentru Romania in cariera de fotbalist.

In schimb, premierul se lauda ca „nu voi gratia niciodata o persoana condamnata pentru infractiuni cu violenta, omor, talharie, viol si pentru infractiuni de coruptie”.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger