AcasăNewsVictor Ponta ii cere demisia Ministrului Justitiei

Victor Ponta ii cere demisia Ministrului Justitiei

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, ar trebui sa ia masuri urgente in cazul tinerei violate in Vaslui sau sa-si dea demisia.

„De ani de zile nu facem altceva decat sa dam la televizor batalii politice. Ne bucuram sa vedem politicieni arestati preventiv. Societatea romaneasca a ajuns intr-o situatie grava. Vreau sa cred ca se va schimba ceva cu adevarat. Trebuie sa ne concentram pe viata de zi cu zi a oamenilor. Asa ca vreau sa-mi exprima solidaritatea cu victima de la Vaslui si vreau sa va rog, domnule ministru al Justitiei, sa va exercitati autoritatea in CSM si, daca nu, sa va dati demisia”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

In plus, premierul a vrut sa-i asigure pe cei implicati ca „nu e nicio presiune la adresa justitiei. Va rog doar sa va exercitati atributiunile”.

Robert Cazanciuc sustine ca „se vor lua masuri in functie de rezultatul controlului efectuat de Inspectia judiciara”, dar Victor Ponta anunta ca „nu vreau sa mai aud povesti. Poate acum ii vor apara si pe oameni, nu numai pe ai lor”.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger