AcasăNewsVictor Ponta i-a luat biroul lui Nastase de pe vremea cand era...

Victor Ponta i-a luat biroul lui Nastase de pe vremea cand era premier

Recent instalat la Palatul Victoria, prim ministrul Victor Ponta a profitat de ocazie si s-a instalat in fostul birou al mentorului sau politic, Adrian Nastase, de cand acesta conducea Executivul.

Ponta a dorit ca biroul sau de premier sa fie cel de la erajul 2 al cladirii, fiind pentru prima data dupa anul 2004 cand acest spatiu este din nou folosit de catre un prim-ministru, au declarat surse oficiale.

Seful Guvernului a avut deja o intalnire in acest birou, inaintea sedintei de marti a Guvernului, cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, iar ofiterii Serviciului de Protectie si Paza au securizat zona.

Biroul de la etajul 2 al Palatului Victoria a fost folosit ca spatiu de lucru de catre Adrian Nastase in 2001-2004, perioada in care acesta a condus Guvernul. Urmatorii premieri, respectiv Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, au preferat ulterior sa foloseasca un alt spatiu de lucru, respectiv un birou de la primul etaj al cladirii.

author avatar
Ciprian Purice
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger