AcasăNewsVictor Ponta i-a chemat la discutii pe liderii locali ai PSD

Victor Ponta i-a chemat la discutii pe liderii locali ai PSD

Luni este programata, in regim de urgenta, o sedinta a Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat.

Sedinta a fost pusa la cale de insusi presedintele PSD, premierul Victor Ponta, dupa ce acesta a intrat pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de comiterea mai multor infractiuni.

Comitetul National al PSD va avea loc luni, de la ora 15.00, la Camera Deputatilor, respectiv la Sala Grupului PSD „Ovidiu Sincai”.

Liderii din teritoriu ai PSD vor stabili, de comun acord cu sefii de la Bucuresti, pasii pe care partidul ii are de urmat, dupa ce Ponta a devenit suspect in dosarul lui „Sova”, iar presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a solicitat sa-si dea demisia.

Din primele informatii reiese ca liderii din teritoriu ai PSD nu doresc ca Ponta sa renunte la functia de premier. PSD-istii damboviteni au anuntat deja, conform Romania TV, ca „acuzatii aduse lui Victor Ponta sunt fortate si suspecte”, iar Constantin Radulescu, presedintele PSD Valcea, a afirmat ca „Guvernul este rezultatul votului dat de cetatenii romani in 2012 si trebuie sa-si duca mandatul pana la capat”.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger