AcasăNewsVictor Ponta: Este posibila cooptarea PPDD in Guvern

Victor Ponta: Este posibila cooptarea PPDD in Guvern

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca este foarte posibil ca saptamana viitoare sa se semneze un protocol PSD – PPDD, fiind posibila si cooptarea acestora in componenta Guvernului.

„Nu am semnat nimic, dar este foarte posibil sa semnam saptamana viitoare. A fost o prima discutie la nivel de presedinte – secretar general, la nivelul executiv al celor doua partide. Am discutat despre faptul ca cei care vor sa continue structura si metodele regimului Traian Basescu s-au unit, este normal ca si noi cei care din diverse abordari ideologice vrem cu adevarat o schimbare din noiembrie sa colaboram la nivel local, la nivel parlamentar si la nivelul colaborarilor guvernamentale”, a declarat Victor Ponta la finalul negocierilor dintre PSD si PPDD, potrivit b1.ro.

De asemenea, premierul a precizat ca este posibil ca  PPDD sa fie cooptat la guvernare. „Nu exclud aceasta varianta, nu a fost nicio decizie azi, o sa mai vorbim”, a completat acesta, intrebat despre posibilitatea ca PPDD sa primeasca un portofoliu in Executiv.

Foto: zf.ro

author avatar
Alina Costache
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger