AcasăNewsVictor Ponta e ferm: "I-as gratia pe Gica Popescu si pe Gigi...

Victor Ponta e ferm: „I-as gratia pe Gica Popescu si pe Gigi Becali”

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, la Romania TV, ca i-ar gratia pe Gica Popescu si Gigi Becali, doi dintre cei mai cunoscuti detinuti din Romania.

Primul a fost condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, iar al doilea intr-un dosar in care au fost implicati si membri ai MApN, insa Victor Ponta sustine ca, pentru binele societatii, Gica Popescu si Gigi Becali ar trebui eliberati.

„Daca as fi presedinte, l-as gratia pe Gica Popescu. Cred ca exista cazuri, cum ar fi si cel al lui Gigi Becali, in care, pentru interesul societatii, ar fi mai bine sa se recupereze cat mai mult din prejudicii decat sa tinem niste oameni in regimul penitenciar” a anuntat Victor Ponta.

Premierul se plange ca supraaglomerarea penitenciarelor este o problema la nivel european si sustine ca, decat sa finanteze construirea de noi penitenciare, ar prefera sa construiasca spitale sau scoli.

In legatura cu refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l gratia pe Gigi Becali, Ponta a precizat ca, in opinia sa, decizia este una strict politica.

author avatar
Cristi Ionita
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger