AcasăNewsVictor Ponta dubleaza banii pe care ii primesc gimnastele campioane

Victor Ponta dubleaza banii pe care ii primesc gimnastele campioane

Echipa Romaniei s-a umplut de medalii la Europenele de la Bruxelles

Premierul Victor Ponta vrea ca performanta gimnastelor sa fie recompensata la adevarata valoare si a declarat ca a vorbit cu ministrul Finantelor, Florin Georgescu, pentru ca primele acestora sa fie dublate.

Echipa Romaniei s-a umplut de medalii la Europenele de la Bruxelles

”Am felicitat lotul de gimnastica al Romaniei. Am vorbit deja cu ministrul de Finante, Florin Georgescu, si o sa facem si noi ce tine de Guvern o sa dublam toate primele pe care le primesc in mod normal fetele pentru a da un semnal ca merita recompensata performanta si pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice ca o sa gasim banii necesari pentru a recompensa in mica masura in care se poate face zona de efort’, a declarat, luni, Ponta, prezent la sedinta USL.

Gimnastele romance au obtinut, in acest week-end, la Campionatele europene de la Bruxelles, patru medalii de aur si doua de argist. Aurul a revenit la echipe (Catalina Ponor, Larisa Iordache, Sandra Izbasa, Diana Bulimar si Raluca Haidu) si la aparate – Sandra Izbasa (sarituri), Catalina Ponor (barna) si Larisa Iordache (sol). La acestea se adauga argintul adjudecat de Larisa Iordache, la barna, si Catalina Ponor, la sol.

author avatar
Ciprian Purice
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger