AcasăNewsVictor Ponta: "Din 2016 nu mai vreau sa fiu prim-ministru"

Victor Ponta: „Din 2016 nu mai vreau sa fiu prim-ministru”

Invitat, luni seara, la o cunoscuta emisiune de televiziune, premierul Victor Ponta a dezvaluit planurile pe care le are pentru viitorul apropiat.

Victor Ponta a tinut sa precizeze ca vrea sa-si duca la bun sfarsit actualul mandat de premier, in ciuda sicanelor incasate de la rivalii politici si nu numai.

Pe de alta parte, premierul anunta ca „din 2016 nu mai vreau sa fiu prim-ministru. Cred ca cinci ani mi-au ajuns. Imi doresc sa fac lucruri bune”. Chiar si asa, premierul este increzator ca actuala coalitie de guvernare poate da lovitura la alegerile de anul viitor.

„Nu mai candidez in 2016 ca prim-ministru. Chiar vreau sa fac lucruri bune si consider ca cinci ani de zile reprezinta un mandat important. In 2016 vreau sa castigam alegerile, impreuna cu UNPR si cu ALDE. Sa facem majoritate si sunt siguri ca exista colegi in aceasta coalitie care pot sa conduca guvernul”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

In plus, Victor Ponta a tinut sa precizeze ca, desi a sustinut-o pe Rovana Plumb la alegerile din PSD, nu are probleme cu faptul ca Liviu Dragnea a fost ales noul presedinte interimar al partidului.

„Liviu Dragnea, timp de cinci ani si jumatate, a fost partenerul meu in conducere. Din momentul in care a fost ales, miercurea trecuta, i-am spus ca il voi ajuta si eu, asa cum si el m-a ajutat. Nu l-am sustinut pe domnul Dragnea la sefia partidului din cauza propagandei stupide si idioate. Ati vazut ce mi s-a intamplat mie. Reduc TVA la alimente … aaa, dar esti un penal! Suntem pe primul loc la crestere economica … da, dar esti un penal! Am asigurat bani pentru pensii … da, dar esti un penal! E un tip de propaganda stupida, idioata si, la un moment dat, nu mai poti sa raspunzi la lucrurile importante ca trebuie sa raspunzi doamnei care striga”.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger