AcasăNewsVictor Ponta dezvaluie cine se afla in spatele scandalului din industria alimentara

Victor Ponta dezvaluie cine se afla in spatele scandalului din industria alimentara

Victor Ponta a adus la cunostinta publicului vinovatii care se afla in spatele scandalului din industria alimentara. Conform declaratiilor premierului, importatorii de alimente in Romania si competitorii producatorilor romani pe piata europeana sunt responsabilii de problemele din aceasta ramura industriala.

Prim-ministrul a declarat ca a fost vorba despre problem reale, dar nu atat de puternice incat sa declanseze o criza. Se pare ca a fost o problema de control, dar si de competitie pentru ca nimeni nu vrea ca producatorii sa fie prezenti pe piata interna. La mijloc este vorba de interesele celor care importa alimente.

Pana acum, se pare ca nu se poate preciza cu exactitate care sunt pierderile de pe piata interna. Victor Ponta spune ca ar fi ideal sa existe un parteneriat intre autoritatile statului si media, astfel incat sa nu se mai transmita informatii neverificate la televizor, iar oamenii sa intre in panica.

Premierul zice ca are situatia sub control si spera ca pe viitor sa evite astfel de probleme. Sublinieaza ideea ca trebuie sa existe un parteneriat clar intre stat, mass-media si producatori. „Vreau sa va spun ca cea mai mare panica in tara noastra nu a starnit-o anuntul ANSVSA ci niste producatori care varsau laptele pe camp. Asta este singura chestie care ramane. Omul zice ca daca si asta varsa laptele inseamna ca nu trebuie sa-l beau”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

 

author avatar
Anca Murgoci
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger