AcasăNewsVictor Ponta, despre viscolul din Romania: "O viata de om este mai...

Victor Ponta, despre viscolul din Romania: „O viata de om este mai importanta decat orice suma de bani!”

Premierul Victor Ponta a vorbit, miercuri seara, la Romania TV, despre modul in care se intervine pentru a ameliora efectele teribilului viscol ce s-a abatut asupra Romaniei.

Ponta a precizat ca principalul obiectiv al institutiilor care intervin in aceste momente este sa nu existe pierderi de vieti omenesti. Abia dupa rezolvarea tuturor problemelor se va face un calcul pentru a vedea costul interventiilor.

„Nu am facut calcule. Vreau mai intai sa salvam oamenii si dupa aceea vom vedea si efectele bugetului. O viata de om este mai importanta decat orice suma de bani” a fost mesajul clar transmis de premierul Victor Ponta.

Acesta a precizat ca s-au scos cantitati de motorina din rezervele statului pentru utilajele care intervin, iar armata, din propriile provizii, a dus mancare si apa celor izolati.

Premierul nu exclude posibilitatea de a recurge si la alte demiteri si spune ca vicepremierul Liviu Dragnea conduce ostilitatile de la Guvern, institutiile abilitate lucrand dupa un program 24 de ore din 24.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger