AcasăNewsVictor Ponta, despre descinderile la studiourile Buftea: Nu am avut nicio informatie

Victor Ponta, despre descinderile la studiourile Buftea: Nu am avut nicio informatie

Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a avut nicio informatie despre descinderile politiei la sediul Mediapro, atunci cand a afirmat la un post de televiziune ca Adrian Sarbu a fost la el in birou, rugandu-l sa il scape de controalele ANAF.

Intrebat daca stia despre controalele care s-au facut marti la sediul Buftea si la alte societati, premierul a negat. „Nu am avut niciun fel de informatie, a fost o intamplare. Nu stiu ce se intampla azi (n.r. – marti), nu am aflat decat din presa. Eu stiu ca din 2012 sau 2013 ANAF isi face datoria si controleaza toate firmele si eu nu pot sa opresc si nici nu vreau sa opresc vreun control de la ANAF, chiar daca asta presupune sa fiu in conflict cu vreun proprietar de media”, a spus Victor Ponta, potrivit romaniatv.net.

Sediul MediaPRO din Buftea si alte societati comerciale  din Capitala si Ilfov sunt in vizorul politistilor Capitalei care efectueaza marti 26 de perchezitii pentru destructurarea unui grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani.

Premierul Victor Ponta a declarat luni la B1 TV ca Adrian Sarbu a fost la el in birou si i-a cerut sa opreasca un control al ANAF, Ponta adaugand ca i-a transmis ca nu poate face acest lucru.

Cititi si:

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte. Nu i-am cerut sa opreasca niciun control al ANAF!

Perchezitii la Mediapro, suspectata de spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciu de 1,5 milioane de euro

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger