AcasăNewsVictor Ponta, despre cazul Liviu Dragnea: "A avut ghinionul de a fi...

Victor Ponta, despre cazul Liviu Dragnea: „A avut ghinionul de a fi singur in dosar”

Premierul Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare in dosarul „Referendumul” pentru ca „a avut ghinionul de a fi singur in dosar”.

In plus, Victor Ponta este de parere ca, prin decizia luata vineri, „magistratii de la Curtea Suprema au luat o decizie simbolica de condamnare a unei actiuni politice: suspendarea presedintelui Basescu”.

In asentimentul lui Liviu Dragnea, Victor Ponta sustine si el ca magistratii au creat un precedent periculos si ca, de acum, „politicienii trebuie sa se gandeasca, de acum inainte, cum sa faca o campanie electorala fara sa indeamna oamenii sa vina la vot. Pentru ca daca aplicam regula din acest dosar inseamna ca daca indemni oamenii sa vina la vot comiti o infractiune”.

Premierul Victor Ponta spune ca decizia din dosarul „Referendumul” „era de mult anuntata” si ca se va consulta cu presedintele tarii, Klaus Iohannis, inainte de a-l nominaliza pe inlocuitorul lui Liviu Dragnea in functia de ministru al Dezvoltarii.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger