AcasăNewsVictor Ponta: "Daca judecatoarele il achitau pe Dragnea, acum cred ca erau...

Victor Ponta: „Daca judecatoarele il achitau pe Dragnea, acum cred ca erau arestate”

Intr-un interviu acordat pentru un cunoscut post de televiziune, premierul Victor Ponta i-a atacat in termeni duri pe mai marii justitiei.

Premierul Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost condamnat pe nedrept in dosarul „Referendumul” si ca judecatoarele care l-au condamnat au recurs la acest gest pentru a nu avea ele probleme.

„Ati vazut ce patesc aia doi judecatori de la Curtea de Apel care au achitat-o pe doamna Rarinca? Le-au scos stenograme, nu stiu ce. Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum. Au dat si ele un an cu suspendare, dar pentru noi e un lucru nedrept pentru ca nu doar noi, ci si PNL a fost cu noi la suspendare. Toti am fost, ma rog, toti cei care am luat decizia. Sigur ca e o stare de nemultumire pentru ca e o nedreptate care ni se face”, a declarat Victor Ponta, la Romania TV.

Premierul este de parere ca „in Romania mai exista o singura putere, iar noi ceilalti – Parlament, Guvern, Presedinte, facem si noi ce putem”.

Iesirea lui Victor Ponta vine dupa ce Liviu Dragnea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost condamnat la un an de inchisoare, cu suspendare, fiind acuzat de frauda electorala la Referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Dragnea si-a dat demisia din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa ce a aflat decizia judecatorilor, si de la sefia Partidului Social Democrat, dar a ramas membru de partid, devenind consilier al Programului National PSD 2016-2020.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger