AcasăNewsVictor Ponta, cuvinte de lauda la adresa lui Eduard Hellvig

Victor Ponta, cuvinte de lauda la adresa lui Eduard Hellvig

Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe tema propunerii lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii.

Desi Hellvig a fost propus de Iohannis, adversarul sau de la alegerile prezidentiale de anul trecut, premierul Victor Ponta a avut numai cuvinte de lauda la adresa europarlamentarului PNL.

„Nu am nimic impotriva lui. Este un om echilibrat si sunt sigur ca poate sa-si faca bine datoria”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta. Premierul a adaugat ca „am lucrat bine cu domnul Hellvig, in consider co-autor al USL si impreuna am trecut prin momente grele”.

Premierul s-a amuzat sustinand ca „daca ar fi sa-i citez pe unii, domnul Hellvig co-autor al loviturii de stat din 2012, pe care am pus-o la cale impreuna cu Liviu Dragnea si Crin Antonescu”.

Totusi, Victor Ponta a precizat ca „noi am fi vrut la conducerea serviciilor oameni care sa nu fie implicati politic, dar este dreptul presedintelui sa propuna pe cine considera potrivit”.

In schimb, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca „domnul Hellvig nu s-a remarcat in mod deosebit in Partidul National Liberal”.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger