AcasăNewsVictor Ponta: "Blaga a spus ca m-a scos din politica. Si eu...

Victor Ponta: „Blaga a spus ca m-a scos din politica. Si eu am acasa un labrador care se crede tigru”

Dupa ce motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva sa a picat, premierul Victor Ponta a facut un scurt rezumat la celor intamplate marti, la Parlament.

Printre altele, Ponta a anuntat ca „azi (n.r. – marti) PNL a devenit PDL. Nu face nimic, doar ia de la altii. In rest, au fost momente si vesele si triste. La momente vesele se inscrie declaratia domnului Hasotti, care a spus ca oamenii care repeta acelasi lucru de mai multe ori au ceva la cap. Vreau sa-i spun domnului Hasotti ca doamna Gorghiu (n.r. – copresedintele Partidului National Liberal) imi tot cere demisia de cateva luni”.

In schimb, premierul sustine ca am avut parte si de un moment trist, respectiv de declaratia lui Vasile Blaga, celalalt copresedinte al Partidului National Liberal.

„La momentul trist se inscrie domnul Blaga, care a spus ca el m-a scos din politica. Si eu am un labrador acasa care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politica o sa va scoata si pe voi si nu e corect nici pentru mine, nici pentru voi”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

In final, premierul a tras o concluzie cat se poate de clara: „Inca o data s-a dovedit ca guvernarea actuala are nevoie de lucruri de imbunatatit. Nu e o guvernare perfecta, sunt lucruri pe care trebuie sa le facem mai bine. Nici nu exista o alternativa. Putem doar sa guvernam mai bine de acum incolo si sa nu ne aliem niciodata cu PDL”.

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger