AcasăNewsVictor Ponta, atac dur: "Raspund la telefon doar cand ma suna presedintele...

Victor Ponta, atac dur: „Raspund la telefon doar cand ma suna presedintele pe hartie”

Acuzat ca nu mai raspunde la telefoane si nu vrea sa mai discute cu Administratia Prezidentiala, premierul Victor Ponta si-a atacat dur rivalii.

Victor Ponta a fost atacat in termeni duri de Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale. Acesta l-a acuzat pe Victor Ponta ca refuza dialogul cu Administratia Prezidentiala.

Premierul nu a ramas dator. Iar raspunsul sau a fost unul pe masura. „Cum sa nu raspund la telefon? Cand ma suna presedintele Romaniei, Dan Mihalache, sigur ca nu raspund. Dar cand ma suna presedintele Romaniei pe hartie, Klaus Iohannis, sigur ca raspund”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Premierul spune ca nu a mai vorbit cu presedintele Klaus Iohannis de aproximativ o luna si jumatate pentru ca intre timp a fost implicat in dosarul „Turceni Rovinari” si s-a operat la genunchi. „Iar domnul Iohannis incearca sa ma contacteze doar prin intermediari”, a precizat Ponta.

In ultima perioada, premierul l-a acuzat pe presedintele Romaniei ca „se poarta mai rau decat Traian Basescu” si ca „incearca sa-si impuna propriul guvern”.

author avatar
Cristi Ionita
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger