AcasăNewsVictor Ponta, atac dur: "Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut...

Victor Ponta, atac dur: „Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu trimis in judecata”

Invitat joi seara la o cunoscuta emisiune de televiziune, premierul Victor Ponta l-a atacat in termeni duri pe presedintele tarii, Klaus Iohannis.

Ponta i-a recomandat lui Iohannis „sa fie mai echilibrat in declaratii” si sustine ca este foarte posibil ca „Iohannis sa fi facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata”.

Ponta afirma ca a ajuns la aceasta concluzie dupa ce „domnul presedinte a spus ca ar fi un lucru bun sa treaca motiunea de cenzura depusa de Partidul National Liberal”.

„Eu ma intreb daca nu cumva domnia sa nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata. Ca deja aceste declaratii mi se par anormale din partea presedintelui Romaniei. Daca vorbim de presedintele PNL, sigur… Alina Gorghiu poate spune ce ii trece prin cap. Dar presedintele Romaniei ar trebui sa fie mai echilibrat si sa ne trateze pe toti ca fiind cetateni ai Romaniei. Nu liberalii sunt cetateni de gradul 1 si noi ceilalti de gradul 2 sau 3. Asa cred eu ca ar trebui sa fie normal”, a declarat premierul.

Oarecum surprinzator, Victor Ponta este de parere ca „motiunea PNL este o veste buna pentru noi. Le-am spus si colegilor ministri ca este singura motiune pe care o pot depune cei de la PNL. Va pica motiunea si, practic, de miercuri pana in februarie ne putem vedea linistiti de treaba”.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger