AcasăNewsVictor Ponta, atac dur la Andreea Paul Vass: "Dupa ce va vor...

Victor Ponta, atac dur la Andreea Paul Vass: „Dupa ce va vor certa la PNL, sper ca nu veti mai reveni”

Acuzat de Andreea Paul Vass, prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, ca face jocurile demnitarilor, premierul Victor Ponta a avut un raspuns pe masura.

Andreea Paul Vass i-a trimis o scrisoare deschisa premierului prin care i-a solicitat sa precizeze „de ce Legea Amnistiei Fiscale inca nu a fost publicata in Monitorul Oficial, iar Ordonanta de Guvern care vizeaza salariile celor 48 de inalti demnitari a fost publicata in 48 de ore de la adoptare?”.

De asemenea, Andreea Paul Vass i-a solicitat premierului sa precizeze „ce sanctiune veti aplica fata de cei responsabili pentru intarzierea publicarii acestor acte?”.

Victor Ponta i-a transmis prim-vicepresedintelui al Partidului National Liberal ca „Legea Amnistiei Fiscale adoptata de Parlament la propunerea Guvernului nu a fost (din pacate) publicata in Monitorul Oficial deoarece Presedintele Romaniei NU a emis decretul de promulgare”.

De asemenea, premierul a precizat ca „Ordonanta simpla care priveste marirea salariilor demnitarilor (agreata si dorita de Presedintele Romaniei) a fost publicata imediat deoarece a fost semnata de Premierul interimar (daca mandatul acestuia inceta trebuia semnata de mine si eu am spus clar ca nu o voi face)! „.

Victor Ponta si-a incheiat mesajul cu o lovitura dura transmitandu-i Andreei Paul Vass ca „dupa ce va vor certa la PNL, pentru aceste intrebari neinspirate, sper ca nu veti mai reveni”.

author avatar
Cristi Ionita
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger