AcasăNewsVictor Ponta, atac dur la adresa lui Traian Basescu

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Traian Basescu

Nemultumit de ultimele iesiri ale fostului presedinte al Romaniei, premierul Victor Ponta l-a atacat in termeni duri pe Traian Basescu.

Printre altele, Ponta sustine ca „Traian Basescu este, pentru mine, doar o amintire mizerabila” si ca „ne-am obisnuit, deja, cu marlaniile lui Traian Basescu”.

In plus, premierul Romaniei anunta ca „abia astept sa vad la televizor breaking news cu momentul in care domnul Basescu va ajunge in arest, langa doamna Udrea”.

Victor Ponta a mai spus ca „Traian Basescu are o pasiune pentru casele de la stat. Eu nu am nevoie. Eu locuiesc intr-un complex cu 400 de apartamente, dar am inteles ca la Traian Basescu este obrazul gros”.

Nu in ultimul rand, premierul Romaniei a tinut sa precizeze ca „nu am vorbit niciodata cu domnul Tiberiu Nitu (n.r. – procurorul general al Romaniei) despre dosarele lui Traian Basescu”.

Ultima precizare a fost facuta dupa ce Traian Basescu s-a plans ca Tiberiu Nitu, in tandem cu premierul Victor Ponta, ar vrea sa-l „execute” pe fostul presedinte al Romaniei in baza „casei din Mihaileanu”.

author avatar
Cristi Ionita
728 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger