AcasăNewsVictor Ponta, atac dur din vacanta: "Rusine celor care fac politica ieftina...

Victor Ponta, atac dur din vacanta: „Rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza Codul Fiscal”

Cand il mai slabesc procurorii, Victor Ponta intra in malaxorul PNL

Aflat in vacanta la Miami, alaturi de familie, premierul Victor Ponta nu uita sa-i urecheze pe cei care ii blocheaza proiectele politice.

Direct de la Miami, Ponta si-a anuntat fanii ca a primit ultimele cifre de la ANAF si ca acestea sunt extrem de imbucuratoare.

Printre altele, premierul a anuntat ca „s-a incasat mai multi bani din TVA in luna iunie a acestui an, fata de luna iunie a anului trecut, desi a fost prima luna in care am avut TVA de 9% la alimente si servicii alimentare”.

De asemenea, Ponta a anuntat ca „pe primele sase luni din 2015 incasarile bugetare din CAS sunt mai mari decat in primele sase luni din 2014”.

Nu in ultimul rand, premierul s-a laudat cu incasarile facute de ANAF si a tinut sa-i laude pe „reprezentantii societatilor comerciale care muncesc si platesc taxe cinstit, dar si pe cei de la ANAF care combat evaziunea fiscala”.

In schimb, Victor Ponta a vrut sa-si urecheze rivalii anuntand ca „ar trebui sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si celor care blocheaza, din considerente strict politice, Codul Fiscal”.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger