AcasăNewsVictor Ponta, atac cu talpa la Klaus Iohannis: "Vii să-mi citești de...

Victor Ponta, atac cu talpa la Klaus Iohannis: „Vii să-mi citești de pe foaie ca la analfabeți, în timp ce te uiți la ceas să vezi când decolezi”

Victor-Ponta

Victor Ponta a dezvăluit care ar fi interesele lui Klaus Iohannis, intrat în ultimul an de mandat la Cotroceni.

Preşedintele Pro Romania comentat discursul lui Klaus Iohannis de 1 Decembrie, în care a adus aminte de importanța anului 2024, un an electoral, cu patru tipuri de alegeri.

Ponta i-a făcut bilanţul lui Iohannis

Victor Ponta s-a luptat, în 2014, cu Klaus Iohannis pentru fotoliul de preşedinte al României. Acum, i-a făcut un bilanţ provizoriu al şefului de stat.

Vă spun eu de ce se teme Iohannis. Că își pierde locul de muncă, nu mai are avion privat, nu mai are salariu bun. Vrăjeală. Nu cred că-l interesează prea tare. Nu mai crede nimeni.

Citea de pe foaie, cred că fiica mea citește mai bine de pe foaie, nu interesa pe nimeni. Nu e niciun pericol de extremism, ce pericol? Extremism în ce sens? Pericolul cel mai mare îl reprezintă nivelul de viață de zi cu zi.

„Vii din Africa, citești de pe foaie ca un elev prost de clasa I, după care te urci în avionul privat plătit din banii mei și te duci în Dubai. Pe bune, chiar să te cred că te interesează de mine la anul?

Vai, ce greu îi e lui Iohannis. Nu crede nimeni. Ai terminat cu discursul? Hai că-ți pleacă avionul privat. Tu vii să-mi citești de pe foaie ca la analfabeți, în timp ce te uiți la ceas să vezi când decolezi. Ce ne fac extremiștii?

Voi ați fost. Aici e, de fapt, supărarea oamenilor”, a spus Victor Ponta la RomaniaTV.

De ce este important anul 2024?

Klaus Iohannis a vorbit, de 1 Decembrie, despre importanţa anului 2024.

„2024 va fi un an hotărâtor pentru cum va arăta România viitorului.

Și aceasta deoarece vom avea alegeri europarlamentare, când îi vom desemna pe cei care ne fac, sperăm, auzită vocea în Uniunea Europeană, vom avea alegeri locale, cele care determină evoluția comunităților în care trăim, alegeri parlamentare, care vor contura majoritatea de guvernare, și alegeri prezidențiale, care vor arăta opțiunea românilor pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul națiunii și, totodată, să rămânem vigilenți în fața curentelor extremiste”, spusese Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
974 afisari

5 COMENTARII

  1. narativ de securist , johanis este de vina pentru toate , s-a rezolvat , restul gastii din spatele lui johanis sint fete mari , inclusiv ponta , huooooo !

  2. Pupincuristii Esuatului luara atetudine.Sarira ca arsi de cur in sus.Va place de Esuat si marili lui realezari.Aceste adevaruri va doare,iar pe cocotat il doare in fund.

  3. TREBUIE FACUT DE CATRE CAPABILITATI NOTABILE (INDEPENDENTE POLITIC) UN AUDIT PE TOATE DOMENIILE SOCIETATII ROMANESTI PE ULTIMII 34 DE ANI , RELIEFAND IN PRINCIPAL NEREALIZARILE , CAUZELE SI VINOVATII……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger