AcasăNewsVictor Ponta: "Am vorbit si voi mai vorbi cu Ungureanu, am o...

Victor Ponta: „Am vorbit si voi mai vorbi cu Ungureanu, am o relatie civilizata cu el”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca a vorbit la telefon cu premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, si va mai vorbi cu acesta, pentru ca a avut si are o relatie civilizata cu acesta, insa nu au stabilit o eventuala consultare.

„Atat timp cat dialogul celor de la putere cu opozitia s-a rezumat la 15 minute de consultari formale la Cotroceni, vina apartine puterii. Eu sunt un om al dialogului, insa cu cei care pot purta un dialog. Insa decizia noastra politica de a nu participa la procedurile de investire ramane valabila”, a mai spus Ponta.

El a afirmat ca a vorbit la telefon cu ministrul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, si va mai vorbi cu acesta, pentru ca a avut si are o relatie civilizata cu acesta, insa nu au stabilit o eventuala consultare. Ponta a spus ca decizia politica a USL de a nu participa la procedurile parlamentare de investire a noului Guvern ramane neschimbata.

El a precizat insa ca va fi prezent, joi, la sedinta comuna a Parlamentului, in care se va da votul de investitura, pentru a explica pozitia USL si a expune asteptarile opozitiei de la noul guvern. Ponta va fi prezent in plen impreuna cu cei patru lideri ai grupurilor PSD si PNL de la Camera Deputatilor si de la Senat.

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu l-a sunat, marti, pe presedintele PSD Victor Ponta, pentru o intrevedere legata de formarea si investirea noului Guvern, acesta raspunzandu-i ca accepta sa discute cu el, dar decizia politica a USL, de a nu participa la votul de investitura, nu se schimba, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

author avatar
Ciprian Purice
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger